Glade Rd, Marlow

View more Residential projects

HAA were approached to design a scheme for side extension to provide a Kitchen Dining area and Boot Room. The existing Kitchen and disconnected Dining Room was inadequate for the family’s needs. Situated in the Marlow conservation area, the design is sympathetic to the features and detailing of the original house. Traditional materials such as timber sash windows, handmade bricks and natural slates were used to ensure the build respected the surroundings. The rear elevation provides extensive glazing and views into the rear garden. By knocking through into the existing part of the house, a snug morning area was also provided.

Project gallery

280f46e3-94a9-4b79-b178-d76ac51b86d8_rw_1200
bdea9c3d-81d0-4298-8cd3-79338bace4e6_rw_1200
c410c0f7-e8d0-4f9d-a1c0-81c25baf3f89_rw_1200
DSC_0155
fd97ec74-f7b4-4bec-b2d5-52c6376d1b1d_rw_1200
IMG_0319
IMG_0320
IMG_0321
IMG_0328
IMG_0329
IMG_0333
IMG_0334
View more Residential projects