Maple House, Binfield Heath

View more New Build projects

HAA were appointed to design a new dwelling. At planning stage, careful consideration of the existing street scene and build line was required to ensure any proposals would be deemed acceptable and respect the neighbouring dwellings.  In order to provide the level of accommodation required by our clients, a second floor was provided in the roof space. Expansive sections of glazing were provided across the rear elevation to take advantage of the long southerly views. A large double height entrance Hall connects the ground floor spaces and features a first floor bridge landing above and two cantilevered staircases.

Project gallery

1616-18REVB Binfield Heath Section Drawing 2
DSC09967
DSC09969
IMG_1953
1616-11 Binfield Heath External Works BREGS
001
IMG_6276
View more New Build projects